Personvernerklæring

Denne personvernerklæringen gjelder for amigasystem.no / amigagarderoben.no

 

BEHANDLINGANSVARLIG

Amiga System AS ved daglig leder er behandlingsansvarlig av personopplysningene dine.

 

FORMÅLET MED BEHANDLINGER

Vi behandler både personlig identifiserbar informasjon, og ikke-personlig identifiserbar informasjon om deg. Personlig identifiserbar informasjon er opplysninger som identifiserer deg som enkeltperson. Ikke personlig identifiserbar informasjon er informasjon og andre opplysninger som ikke avslører din personlige identitet.

Vi samler inn og behandler følgende opplysninger:

Hvis du retter en henvendelse til Amiga System via nettsidene, for eksempel sender oss en e-post, vil relevante opplysninger kunne bli lagret, for eksempel navn, e-postadresse og telefonnummer.

Amiga System samler inn og behandler også avidentifiserte opplysninger om besøkende på amigasystem.no. Vi bruker da Google Analytics for å se trafikk til, og bevegelser på websiden. Informasjonen hentes fra datamaskinens nettleser og kan omfatte IP-adresse, operativsystem, nettleserprogramvare, skjermoppløsning og avsendernettside.

Hvis du ikke ønsker at Amiga System skal samle inn anonyme data fra deg, så kan du melde deg av denne innsamlingen på Google Analytics eller ved å endre sikkerhetsinnstillingene på din datamaskin. Les mer om reservasjon mot Google Analytics-registrering.

Facebook:

Vi bruker FacebookPixel for å kunne annonsere til deg. Les mer her: https://www.facebook.com/policies/cookies/.

 

RETTIGHETER

Alle som spør har rett på grunnleggende informasjon om behandlinger av Personopplysninger. Amiga System har gitt denne informasjonen i denne erklæringen, og vil henvise til den ved eventuelle forespørsler.

 

KONTAKTINFORMASJON

Amiga System AS, Vesterveien 193, 4817 His
Telefon 370 15 600
post@amigasystem.no

Sist oppdatert: 22.11.2018