Amiga System har spesialisert oss på garderobe og skyvedørsløsninger til private hjem og hytter, profesjonelle utbyggere og entreprenører

Selskapet ble etablert i 2004 og har spesialisert seg på garderobe og skyvedørsløsninger til private hjem, profesjonelle utbyggere og entreprenører.

Amiga System produserer garderobe og skyvedørsløsninger med elementer fra tyske RAUMPLUS som er verdens største produsent av skyvedørssystemer.

Vi er også forhandler av kurvsystemer fra markedslederen NORSCAN.

FDV-dokumentasjon

Amiga System sine De Luxe S751, Classic 753 og S-1500 skyvedører er FDV-dokumentert.

Amiga System er StartBANK godkjent

StartBANK er et felles leverandørregister for bygg-, anlegg- og eiendomsnæringen (BAE). StartBANK ble etablert etter et initiativ fra Byggenæringens Landsforening (BNL), med utgangspunkt i prosjektet ”Seriøsitet i byggenæringen”. Formålet med StartBANK er å bidra til at det benyttes seriøse leverandører i bygg- og anleggsnæringen, og at aktørene dermed kan konkurrere på like vilkår. StartBANK driftes av Achilles Systems AS, på vegne av BNL.

I StartBANK er det samlet offentlig informasjon knyttet til lovpålagte krav om registrering i ulike offentlige registre og ansvarsrett. I tillegg viser StartBANK informasjon om bedriftens økonomiske situasjon. All informasjon oppdateres fortløpende. Stadig flere byggherrer, entreprenører og Facility Services-selskap stiller nå krav om StartBANK-medlemskap.

Vi tar ansvar

Amiga Systems er ISO 9001 sortering godkjent.