Slide 1
Slide 2
Slide 3
Slide 4
Slide 5
Slide 6
Slide 7
Slide 8
Slide 9
Slide 10
Slide 11
Slide 12
Slide 13
Slide 14
Slide 15
Slide 16
Slide 17
Slide 18
Slide 19
Slide 20
Slide 21
Slide 22
Slide 23
Slide 24
Slide 25
Slide 26
Slide 27
Slide 28
Slide 29
Slide 30

La fantasien få utløp og skap ditt eget uttrykk med garderobedører, skyvedører og romdelere fra Amiga

Amiga garderobe- og skyvedører har den fine egenskapen at de enkelt kan tilpasses ulike bruksområder, romløsninger og individuelle ønsker til utforming og design. Det gir rom for å skape unike innredningsdetaljer som også har høy grad av praktisk nytte og funksjonalitet.

Amiga System leverer skreddersydde garderobe- og romdelsløsninger både hjemme og på hytta. Systemet vårt er velegnet for smarte løsninger som gir gode lagringsrom, mulighet for å åpne og lukke rom etter behov, og kjøkkenløsninger med særpreg spesielt tilpasset ditt behov. Her er det med andre ord bare å slippe fantasien løs!

Amiga System har også spennende skyvedørsløsninger for rom med skrått tak og for utnyttelse av lagringsplass under trapper o.l.

Amiga systemet leveres med paneler i et stort utvalg overflater – fra glass til blanke, glassklare overflater i et stort antall farger, speilpaneler og paneler med valgfri tapet eller tradisjonelle overflater.

Amiga skyvedørssystemer er et høykvalitetsprodukt med stor stabilitet, og hvor trinseverk og profiler har integrerte aluminiumsforsterkninger i verdensklasse. Alle Amigas dørtyper er designet for lang levetid under konstant bruk.

Rådgivning, oppmåling og montering

Vi kommer gjerne hjem til deg. Det er gratis og helt uforpliktende. Vi kan da foreslå løsninger og gjøre nødvendige oppmålinger samtidig.

Den ferdige løsningen installeres av våre erfarne montører. Ønsker du å gjøre oppmålingen og montering selv vil vi anbefale at du tar en titt på instruksjonsvideoene våre.

 

Raumplus mobile – et nytt og spennenende garderobekonsept